Mercedes-Benz E 63 AMG 525pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz e 63 amg 525pk

Stage 1 Mercedes-Benz E 63 AMG 525pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 525pk 555pk +5.7%
Koppel 630nm 655nm +4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz E 63 AMG 525pk auto kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw Mercedes-Benz E is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Mercedes-Benz E 63 AMG 525pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Mercedes-Benz E heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Mercedes-Benz E 63 AMG 525pk zult u merken dat uw Mercedes-Benz E 63 AMG 525pk veel soepelder rijdt door tuning Mercedes-Benz E 63 AMG 525pk. Je Mercedes-Benz E zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt harder uit uw Mercedes-Benz
 • Meer rijplezier uit uw Mercedes-Benz E 63 AMG 525pk​
 • Meer PK’s uit uw Mercedes-Benz

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw Mercedes-Benz E 63 AMG 525pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Mercedes-Benz E 63 AMG 525pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz E 63 AMG 525pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz E 63 AMG 525pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Mercedes-Benz E 63 AMG 525pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Mercedes-Benz E 63 AMG 525pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Mercedes-Benz E 63 AMG 525pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Mercedes-Benz E 63 AMG 525pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Goede Mercedes-Benz Echiptuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • We kopiëren uw software eerst
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mercedes-Benz E 63 AMG 525pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Mercedes-Benz E 63 AMG 525pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Mercedes-Benz E 63 AMG 525pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Hierdoor is dit een voordelige Mercedes-Benz E 63 AMG 525pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Mercedes-Benz E 63 AMG 525pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz E 63 AMG 525pk met meer kracht, zonder dat je Mercedes-Benz E 63 AMG 525pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 63 AMG 525pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 63 AMG 525pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz E 63 AMG 525pk haalt.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 63 AMG 525pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Mercedes-Benz E 63 AMG 525pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz E 63 AMG 525pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz E 63 AMG 525pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Mercedes-Benz E 63 AMG 525pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Mercedes-Benz E 63 AMG 525pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz auto, zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Mercedes-Benz auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz en bent u uw auto dus even kwijt.