Mercedes-Benz E 450 – 367pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz e 450 – 367pk

Stage 1 Mercedes-Benz E 450 – 367pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 367pk 410pk +11.7%
Koppel 500nm 590nm +18%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz E 450 – 367pk auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Mercedes-Benz E een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de tuning Mercedes-Benz E 450 – 367pk. Je Mercedes-Benz E 450 – 367pk zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Mercedes-Benz E 450 – 367pk
 • Meer vermogen uit uw Mercedes-Benz
 • Geluid klinkt beter
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Mercedes-Benz E 450 – 367pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz E 450 – 367pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Mercedes-Benz E 450 – 367pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz E 450 – 367pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz E 450 – 367pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Mercedes-Benz E 450 – 367pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Mercedes-Benz E 450 – 367pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz E 450 – 367pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst
 • De beste Mercedes-Benz Etuning bestanden in gebruik
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Mercedes-Benz E 450 – 367pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Mercedes-Benz E 450 – 367pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Mercedes-Benz E 450 – 367pk is een geliefde methode om je auto te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Mercedes-Benz E 450 – 367pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Mercedes-Benz E 450 – 367pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz E 450 – 367pk!

Mercedes-Benz E 450 – 367pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 450 – 367pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Mercedes-Benz E 450 – 367pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Mercedes-Benz E 450 – 367pk.

Gespecialiseerde kennis over Mercedes-Benz E 450 – 367pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz E 450 – 367pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz E 450 – 367pk.

Zo doen wij buiten Mercedes-Benz E 450 – 367pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Mercedes-Benz auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.