Mercedes-Benz E 420 CDI 314pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz e 420 cdi 314pk

Stage 1 Mercedes-Benz E 420 CDI 314pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 314pk 354pk +12.7%
Koppel 730nm 810nm +11%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Mercedes-Benz E een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mercedes-Benz E kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Mercedes-Benz E 420 CDI 314pk zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door Mercedes-Benz E tunen. Je Mercedes-Benz E zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz E 420 CDI 314pk:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Mercedes-Benz E 420 CDI 314pk
 • Beter geluid uit uw Mercedes-Benz
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Sneller optrekken

Hoe werkt het?​

Bij stage één chiptuning Mercedes-Benz E 420 CDI 314pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw Mercedes-Benz E 420 CDI 314pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Mercedes-Benz E 420 CDI 314pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz E 420 CDI 314pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz E 420 CDI 314pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Gebruik van goede Mercedes-Benz E 420 CDI 314pk chiptuning software
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto tuning voor uw Mercedes-Benz E 420 CDI 314pk auto kan doen:

Verschillende vormen Mercedes-Benz E 420 CDI 314pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz E 420 CDI 314pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Mercedes-Benz E 420 CDI 314pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Mercedes-Benz E 420 CDI 314pk is een geliefde methode om je auto te chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Mercedes-Benz E 420 CDI 314pk. Via deze methode hoef je zelfs de Mercedes-Benz E 420 CDI 314pk ECU niet te ontmantelen.

Je Mercedes-Benz E 420 CDI 314pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Mercedes-Benz E 420 CDI 314pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Mercedes-Benz E 420 CDI 314pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz E 420 CDI 314pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Mercedes-Benz E 420 CDI 314pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Mercedes-Benz E 420 CDI 314pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Kia bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz en bent u uw Mercedes-Benz dus even kwijt.