Mercedes-Benz E 350 – 299pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz e 350 – 299pk

Stage 1 Mercedes-Benz E 350 – 299pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 299pk 348pk +16.4%
Koppel 400nm 451nm +12.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw Mercedes-Benz E 350 – 299pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Mercedes-Benz E door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Mercedes-Benz E tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mercedes-Benz E veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Mercedes-Benz E meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz E 350 – 299pk:​​

 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt beter uit uw Mercedes-Benz
 • Meer PK’s
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz E 350 – 299pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz E 350 – 299pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Mercedes-Benz E 350 – 299pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Mercedes-Benz E 350 – 299pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Mercedes-Benz E 350 – 299pk
 • Goede Mercedes-Benz Echiptuning bestanden in gebruik
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mercedes-Benz auto

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Mercedes-Benz E 350 – 299pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Mercedes-Benz E 350 – 299pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Mercedes-Benz E 350 – 299pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Mercedes-Benz E 350 – 299pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier hoef je zelfs de Mercedes-Benz E 350 – 299pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Mercedes-Benz E 350 – 299pk Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz E 350 – 299pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 350 – 299pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Mercedes-Benz E 350 – 299pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz E 350 – 299pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mercedes-Benz E 350 – 299pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Mercedes-Benz al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.