Mercedes-Benz E 320 CDI 224pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz e 320 cdi 224pk

Stage 1 Mercedes-Benz E 320 CDI 224pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 224pk 260pk +16.1%
Koppel 510nm 600nm +17.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz E 320 CDI 224pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Mercedes-Benz E is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Mercedes-Benz E 320 CDI 224pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mercedes-Benz E kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de tuning Mercedes-Benz E 320 CDI 224pk. Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Beter geluid uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Meer performance
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuningMercedes-Benz E 320 CDI 224pk?​

Bij stage one tunen Mercedes-Benz E 320 CDI 224pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz E 320 CDI 224pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Mercedes-Benz E 320 CDI 224pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Mercedes-Benz E 320 CDI 224pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz E 320 CDI 224pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz E 320 CDI 224pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Mercedes-Benz E 320 CDI 224pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Mercedes-Benz E 320 CDI 224pk.

Veilige chiptuning

 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • We back-uppen uw software eerst
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Mercedes-Benz E 320 CDI 224pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Mercedes-Benz E 320 CDI 224pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Mercedes-Benz E 320 CDI 224pk.

Daardoor is dit een goedkope Mercedes-Benz E 320 CDI 224pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier hoef je zelfs de Mercedes-Benz E 320 CDI 224pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Mercedes-Benz E 320 CDI 224pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de Mercedes-Benz E 320 CDI 224pk!

Stage 2 Mercedes-Benz E 320 CDI 224pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz E 320 CDI 224pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Mercedes-Benz E 320 CDI 224pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz E 320 CDI 224pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde know-how over Mercedes-Benz E 320 CDI 224pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Mercedes-Benz .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz auto doen.