Mercedes-Benz E 300 CDI BlueTec Hybrid 231pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz e 300 cdi bluetec hybrid 231pk

Stage 1 Mercedes-Benz E 300 CDI BlueTec Hybrid 231pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 231pk 260pk +12.6%
Koppel 540nm 600nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 2987 CC
Type ecu Bosch CRD3.20 & Bosch EDC17CP10 & Bosch EDC17CP57
Compressieverhouding 15,5 : 1
Boring X slag 83,0 X 92,0 mm
Motornummer OM 642 DE 30 LA

Mercedes-Benz tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz E 300 CDI BlueTec Hybrid 231pk chiptunen?

De ecu software van uw Mercedes-Benz E 300 CDI BlueTec Hybrid 231pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Mercedes-Benz E 300 CDI BlueTec Hybrid 231pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

chiptuning Mercedes-Benz E 300 CDI BlueTec Hybrid 231pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mercedes-Benz E veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw Mercedes-Benz E 300 CDI BlueTec Hybrid 231pk​
 • Minder brandstof gebruik
 • Geluid klinkt beter
 • Meer performance uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 chiptuning Mercedes-Benz E 300 CDI BlueTec Hybrid 231pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw Mercedes-Benz E 300 CDI BlueTec Hybrid 231pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Mercedes-Benz E 300 CDI BlueTec Hybrid 231pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz E 300 CDI BlueTec Hybrid 231pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mercedes-Benz E 300 CDI BlueTec Hybrid 231pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Mercedes-Benz E 300 CDI BlueTec Hybrid 231pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Mercedes-Benz auto
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Goede Mercedes-Benz Echiptuning software in gebruik
 • Een back-up van de oude staat

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Mercedes-Benz E 300 CDI BlueTec Hybrid 231pk wordt!

Verschillende vormen Mercedes-Benz E 300 CDI BlueTec Hybrid 231pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz E 300 CDI BlueTec Hybrid 231pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Mercedes-Benz E 300 CDI BlueTec Hybrid 231pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz E 300 CDI BlueTec Hybrid 231pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz E 300 CDI BlueTec Hybrid 231pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Mercedes-Benz E 300 CDI BlueTec Hybrid 231pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze manier hoef je zelfs de Mercedes-Benz E 300 CDI BlueTec Hybrid 231pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz E 300 CDI BlueTec Hybrid 231pk met meer kracht, zonder dat je Mercedes-Benz E 300 CDI BlueTec Hybrid 231pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Mercedes-Benz E 300 CDI BlueTec Hybrid 231pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz E 300 CDI BlueTec Hybrid 231pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mercedes-Benz E 300 CDI BlueTec Hybrid 231pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Mercedes-Benz E 300 CDI BlueTec Hybrid 231pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Mercedes-Benz E 300 CDI BlueTec Hybrid 231pk.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning Lotus
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.