Mercedes-Benz E 300 CDI 204pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz e 300 cdi 204pk

Stage 1 Mercedes-Benz E 300 CDI 204pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 204pk 260pk +27.5%
Koppel 500nm 600nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz E 300 CDI 204pk auto kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Mercedes-Benz E door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chip tuning Mercedes-Benz E 300 CDI 204pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mercedes-Benz E veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Mercedes-Benz E meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer koppel
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz E 300 CDI 204pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz E 300 CDI 204pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz E 300 CDI 204pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Mercedes-Benz E 300 CDI 204pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz E 300 CDI 204pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Mercedes-Benz E 300 CDI 204pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Een kopie van de oude staat
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Mercedes-Benz E 300 CDI 204pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz E 300 CDI 204pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Mercedes-Benz E 300 CDI 204pk OBD chiptuning

OBD tuning Mercedes-Benz E 300 CDI 204pk is een veelvoorkomende manier om je Mercedes-Benz E 300 CDI 204pk te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Zonder de Mercedes-Benz E 300 CDI 204pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mercedes-Benz E 300 CDI 204pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de Mercedes-Benz E 300 CDI 204pk!

Chiptuning Mercedes-Benz E 300 CDI 204pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze methode van Mercedes-Benz E 300 CDI 204pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Mercedes-Benz E 300 CDI 204pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 300 CDI 204pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 300 CDI 204pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Mercedes-Benz E 300 CDI 204pk ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz E 300 CDI 204pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz E 300 CDI 204pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.