Mercedes-Benz E 300 – 245pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz e 300 – 245pk

Stage 1 Mercedes-Benz E 300 – 245pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 245pk 265pk +8.2%
Koppel 370nm 420nm +13.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Mercedes-Benz E 300 – 245pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Mercedes-Benz E door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Mercedes-Benz E 300 – 245pk veel lekkerder rijdt door chip tuning Mercedes-Benz E 300 – 245pk. Je Mercedes-Benz E 300 – 245pk zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De voordelen Mercedes-Benz E 300 – 245pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter uit uw Mercedes-Benz
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Meer koppel
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 tuning Mercedes-Benz E 300 – 245pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Mercedes-Benz E 300 – 245pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercedes-Benz E 300 – 245pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Mercedes-Benz E 300 – 245pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Mercedes-Benz E 300 – 245pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz E 300 – 245pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat chiptuning voor u Mercedes-Benz E 300 – 245pk kan doen:
 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mercedes-Benz E 300 – 245pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Mercedes-Benz E 300 – 245pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz E 300 – 245pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz E 300 – 245pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier hoef je zelfs de Mercedes-Benz E 300 – 245pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Mercedes-Benz E 300 – 245pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze vorm van Mercedes-Benz E 300 – 245pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 300 – 245pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 300 – 245pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz E 300 – 245pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mercedes-Benz E 300 – 245pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Mercedes-Benz .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.