Mercedes-Benz E 280 CDI 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz e 280 cdi 190pk

Stage 1 Mercedes-Benz E 280 CDI 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 260pk +36.8%
Koppel 400nm 600nm +50%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz E 280 CDI 190pk auto chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw Mercedes-Benz E is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Mercedes-Benz E chip tunen. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Mercedes-Benz E 280 CDI 190pk
 • Geluid klinkt mooier uit uw Mercedes-Benz
 • Sneller optrekken uit uw Mercedes-Benz

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz E 280 CDI 190pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz E 280 CDI 190pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mercedes-Benz E 280 CDI 190pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Mercedes-Benz E 280 CDI 190pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Mercedes-Benz E 280 CDI 190pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Mercedes-Benz E 280 CDI 190pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • Exclusief gebruik van de beste Mercedes-Benz E 280 CDI 190pk tuning files
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Mercedes-Benz auto

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Mercedes-Benz E 280 CDI 190pk wordt!

Verschillende vormen Mercedes-Benz E 280 CDI 190pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz E 280 CDI 190pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Mercedes-Benz E 280 CDI 190pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Mercedes-Benz E 280 CDI 190pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Mercedes-Benz E 280 CDI 190pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Mercedes-Benz E 280 CDI 190pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz E 280 CDI 190pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mercedes-Benz E 280 CDI 190pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 280 CDI 190pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz E 280 CDI 190pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz E 280 CDI 190pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.