Mercedes-Benz E 240 V6 – 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz e 240 v6 – 170pk

Stage 1 Mercedes-Benz E 240 V6 – 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 190pk +11.8%
Koppel 240nm 255nm +6.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Mercedes-Benz E een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Mercedes-Benz E 240 V6 – 170pk zult u merken dat uw Mercedes-Benz E 240 V6 – 170pk veel lekkerder gaat door Mercedes-Benz E tunen. Je Mercedes-Benz E 240 V6 – 170pk zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz E 240 V6 – 170pk:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Aangenaam rijden​​
 • Mooier geluid uit uw Mercedes-Benz
 • Meer koppel uit uw Mercedes-Benz

Hoe gaat dat precies, remappen van een Mercedes-Benz E 240 V6 – 170pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz E 240 V6 – 170pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Mercedes-Benz E 240 V6 – 170pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz E 240 V6 – 170pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Mercedes-Benz E 240 V6 – 170pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Mercedes-Benz E 240 V6 – 170pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz E 240 V6 – 170pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Mercedes-Benz E 240 V6 – 170pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Mercedes-Benz E 240 V6 – 170pk is een populaire manier om je Mercedes-Benz E 240 V6 – 170pk te tunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Mercedes-Benz E 240 V6 – 170pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Mercedes-Benz E 240 V6 – 170pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Mercedes-Benz E 240 V6 – 170pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 240 V6 – 170pk. Je Mercedes-Benz E 240 V6 – 170pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 240 V6 – 170pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz auto doen.