Mercedes-Benz E 200 – 184pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz e 200 – 184pk

Stage 1 Mercedes-Benz E 200 – 184pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 184pk 230pk +25%
Koppel 300nm 390nm +30%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1991 CC
Type ecu Bosch MED17.2.2 & Bosch MED17.7.1 & Bosch MED17.7.2 & Bosch MED17.7.7
Compressieverhouding 9,8 : 1
Boring X slag 83,0 X 92,0 mm
Motornummer M 271 DE 18 AL

Mercedes-Benz tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Mercedes-Benz E vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mercedes-Benz E 200 – 184pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Mercedes-Benz E chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mercedes-Benz E 200 – 184pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de auto sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz E 200 – 184pk:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

Bij stage one chiptuning Mercedes-Benz E 200 – 184pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mercedes-Benz E 200 – 184pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz E 200 – 184pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz E 200 – 184pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Mercedes-Benz E 200 – 184pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz E 200 – 184pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mercedes-Benz auto
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Mercedes-Benz E 200 – 184pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz E 200 – 184pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Mercedes-Benz E 200 – 184pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz E 200 – 184pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Mercedes-Benz E 200 – 184pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Mercedes-Benz E 200 – 184pk aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz E 200 – 184pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mercedes-Benz E 200 – 184pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Mercedes-Benz E 200 – 184pk!

Stage 2 Mercedes-Benz E 200 – 184pk chiptuning

Met deze naam weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz E 200 – 184pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 200 – 184pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz E 200 – 184pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz en bent u uw Mercedes-Benz auto dus even kwijt.