Mercedes-Benz CLS 63 AMG S 585pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz cls 63 amg s 585pk

Stage 1 Mercedes-Benz CLS 63 AMG S 585pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 585pk 660pk +12.8%
Koppel 800nm 1100nm +37.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na01503004506007509001,0501,200

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz CLS 63 AMG S 585pk kan doen:

De ecu van uw Mercedes-Benz CLS is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz chip tuning.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Mercedes-Benz CLS gaat u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door tuning Mercedes-Benz CLS 63 AMG S 585pk. Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer performance uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer rijplezier uit uw Mercedes-Benz CLS 63 AMG S 585pk​
 • Mooier geluid uit uw Mercedes-Benz

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz CLS 63 AMG S 585pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz CLS 63 AMG S 585pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Mercedes-Benz CLS 63 AMG S 585pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Mercedes-Benz CLS 63 AMG S 585pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Een kopie van de oude staat
 • Exclusief gebruik van goede Mercedes-Benz CLS 63 AMG S 585pk tuning bestanden
 • Specialistische kennis

Ontdek wat chip tuning voor uw Mercedes-Benz CLS 63 AMG S 585pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Mercedes-Benz CLS 63 AMG S 585pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Mercedes-Benz CLS 63 AMG S 585pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz CLS 63 AMG S 585pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Mercedes-Benz CLS 63 AMG S 585pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz CLS 63 AMG S 585pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mercedes-Benz CLS 63 AMG S 585pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Mercedes-Benz CLS 63 AMG S 585pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz CLS 63 AMG S 585pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz CLS 63 AMG S 585pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz CLS 63 AMG S 585pk genoemd. Je Mercedes-Benz CLS 63 AMG S 585pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz CLS 63 AMG S 585pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde kennis over Mercedes-Benz CLS 63 AMG S 585pk ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz CLS 63 AMG S 585pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Hyundai ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.