Mercedes-Benz CLS 63 AMG 557pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz cls 63 amg 557pk

Stage 1 Mercedes-Benz CLS 63 AMG 557pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 557pk 660pk +18.5%
Koppel 720nm 1100nm +52.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na01503004506007509001,0501,200

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Mercedes-Benz CLS 63 AMG 557pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de beste keuze om uw Mercedes-Benz CLS een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Mercedes-Benz CLS 63 AMG 557pk gaat u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door chiptuning Mercedes-Benz CLS 63 AMG 557pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz CLS 63 AMG 557pk:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Sportiever karakter uit uw Mercedes-Benz
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Mercedes-Benz CLS 63 AMG 557pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz CLS 63 AMG 557pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Mercedes-Benz CLS 63 AMG 557pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mercedes-Benz CLS 63 AMG 557pk
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz CLS 63 AMG 557pk kan doen:
 • Goede Mercedes-Benz CLSchiptuning bestanden in gebruik
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Een kopie van de oude staat

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Mercedes-Benz CLS 63 AMG 557pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz CLS 63 AMG 557pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Mercedes-Benz CLS 63 AMG 557pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz CLS 63 AMG 557pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Mercedes-Benz CLS 63 AMG 557pk.

Hierdoor is dit een voordelige Mercedes-Benz CLS 63 AMG 557pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Mercedes-Benz CLS 63 AMG 557pk. Via deze methode moet je zelfs de Mercedes-Benz CLS 63 AMG 557pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Mercedes-Benz CLS 63 AMG 557pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Mercedes-Benz CLS 63 AMG 557pk!

Mercedes-Benz CLS 63 AMG 557pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mercedes-Benz CLS 63 AMG 557pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mercedes-Benz CLS 63 AMG 557pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz CLS 63 AMG 557pk haalt.

Deze vorm van Mercedes-Benz CLS 63 AMG 557pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Mercedes-Benz CLS 63 AMG 557pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Mercedes-Benz CLS 63 AMG 557pk ook diverse andere software aanpassingen voor Mercedes-Benz CLS 63 AMG 557pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Aston Martin ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Mercedes-Benz .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.