Mercedes-Benz CLS 63 AMG 514pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz cls 63 amg 514pk

Stage 1 Mercedes-Benz CLS 63 AMG 514pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 514pk 530pk +3.1%
Koppel 630nm 660nm +4.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw Mercedes-Benz CLS 63 AMG 514pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Mercedes-Benz CLS gaat u merken dat uw Mercedes-Benz CLS 63 AMG 514pk veel lekkerder rijdt door Mercedes-Benz CLS tunen. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz CLS 63 AMG 514pk:​​

 • Mooier geluid uit uw Mercedes-Benz
 • Sneller optrekken
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Mercedes-Benz CLS 63 AMG 514pk
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, chiptuningMercedes-Benz CLS 63 AMG 514pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz CLS 63 AMG 514pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mercedes-Benz CLS 63 AMG 514pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz CLS 63 AMG 514pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Mercedes-Benz CLS 63 AMG 514pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Mercedes-Benz CLS 63 AMG 514pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Mercedes-Benz CLS 63 AMG 514pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Een back-up van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mercedes-Benz CLS 63 AMG 514pk

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Mercedes-Benz CLS 63 AMG 514pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Mercedes-Benz CLS 63 AMG 514pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz CLS 63 AMG 514pk is de meest populaire vorm van tuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Mercedes-Benz CLS 63 AMG 514pk aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz CLS 63 AMG 514pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Mercedes-Benz CLS 63 AMG 514pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Mercedes-Benz CLS 63 AMG 514pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz CLS 63 AMG 514pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz CLS 63 AMG 514pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Mercedes-Benz CLS 63 AMG 514pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Mercedes-Benz CLS 63 AMG 514pk ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz CLS 63 AMG 514pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz en bent u uw Mercedes-Benz dus even kwijt.