Mercedes-Benz CLS 350 CGI 292pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz cls 350 cgi 292pk

Stage 1 Mercedes-Benz CLS 350 CGI 292pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 292pk 312pk +6.8%
Koppel 365nm 390nm +6.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz CLS 350 CGI 292pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Mercedes-Benz CLS 350 CGI 292pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chiptuning Mercedes-Benz CLS 350 CGI 292pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mercedes-Benz CLS veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz CLS 350 CGI 292pk:​​

 • Sportiever geluid uit uw Mercedes-Benz
 • Sportiever karakter
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer rijplezier uit uw Mercedes-Benz CLS 350 CGI 292pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 chiptuning Mercedes-Benz CLS 350 CGI 292pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Mercedes-Benz CLS 350 CGI 292pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz CLS 350 CGI 292pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mercedes-Benz CLS 350 CGI 292pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Mercedes-Benz auto
 • Ontdek wat het chippen voor u Mercedes-Benz CLS 350 CGI 292pk kan doen:

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Mercedes-Benz CLS 350 CGI 292pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz CLS 350 CGI 292pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Mercedes-Benz CLS 350 CGI 292pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Mercedes-Benz CLS 350 CGI 292pk is een geliefde methode om je Mercedes-Benz CLS 350 CGI 292pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz CLS 350 CGI 292pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Mercedes-Benz CLS 350 CGI 292pk. Met deze manier moet je zelfs de Mercedes-Benz CLS 350 CGI 292pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz CLS 350 CGI 292pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz CLS 350 CGI 292pk

Met deze term weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mercedes-Benz CLS 350 CGI 292pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz CLS 350 CGI 292pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Specialistische Mercedes-Benz CLS 350 CGI 292pk ECU software kennis

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz CLS 350 CGI 292pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz , zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Mercedes-Benz al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz doen.