Mercedes-Benz CLS 320 CDI 211pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz cls 320 cdi 211pk

Stage 1 Mercedes-Benz CLS 320 CDI 211pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 211pk 260pk +23.2%
Koppel 510nm 600nm +17.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mercedes-Benz CLS 320 CDI 211pk?

De standaard software in de ecu van uw Mercedes-Benz CLS 320 CDI 211pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het chiptunen van uw Mercedes-Benz auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Mercedes-Benz CLS tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mercedes-Benz CLS veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Mercedes-Benz CLS meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer rijplezier ​
 • Sportiever geluid
 • Sneller optrekken uit uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz CLS 320 CDI 211pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercedes-Benz CLS 320 CDI 211pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz CLS 320 CDI 211pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz CLS 320 CDI 211pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz CLS 320 CDI 211pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Mercedes-Benz CLS 320 CDI 211pk

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Mercedes-Benz CLS 320 CDI 211pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Mercedes-Benz CLS 320 CDI 211pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz CLS 320 CDI 211pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Mercedes-Benz CLS 320 CDI 211pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Mercedes-Benz CLS 320 CDI 211pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Zonder de Mercedes-Benz CLS 320 CDI 211pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz CLS 320 CDI 211pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Mercedes-Benz CLS 320 CDI 211pk Stage 2

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Mercedes-Benz CLS 320 CDI 211pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mercedes-Benz CLS 320 CDI 211pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Specialistische ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz CLS 320 CDI 211pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.