Mercedes-Benz CLA 45 AMG 381pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz cla 45 amg 381pk

Stage 1 Mercedes-Benz CLA 45 AMG 381pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 381pk 420pk +10.2%
Koppel 475nm 540nm +13.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz CLA 45 AMG 381pk kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mercedes-Benz CLA 45 AMG 381pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de tuning Mercedes-Benz CLA 45 AMG 381pk. Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer koppel
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Comfortabeler rijden​​
 • Geluid klinkt harder

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Mercedes-Benz CLA 45 AMG 381pk?​

Bij stage 1 chippen Mercedes-Benz CLA 45 AMG 381pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz CLA 45 AMG 381pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Mercedes-Benz CLA 45 AMG 381pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercedes-Benz CLA 45 AMG 381pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Mercedes-Benz CLA 45 AMG 381pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz CLA 45 AMG 381pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Mercedes-Benz CLA 45 AMG 381pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Mercedes-Benz CLA 45 AMG 381pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mercedes-Benz auto
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Mercedes-Benz CLA 45 AMG 381pk
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • De beste Mercedes-Benz CLAtuning software in gebruik

Ontdek wat auto chip tunen voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Mercedes-Benz CLA 45 AMG 381pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz CLA 45 AMG 381pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Mercedes-Benz CLA 45 AMG 381pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Mercedes-Benz CLA 45 AMG 381pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Mercedes-Benz CLA 45 AMG 381pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Mercedes-Benz CLA 45 AMG 381pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Mercedes-Benz CLA 45 AMG 381pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz CLA 45 AMG 381pk. Je Mercedes-Benz CLA 45 AMG 381pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Diepgaande kennis over Mercedes-Benz CLA 45 AMG 381pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz CLA 45 AMG 381pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz CLA 45 AMG 381pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.