Mercedes-Benz CLA 45 AMG 360pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz cla 45 amg 360pk

Stage 1 Mercedes-Benz CLA 45 AMG 360pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 360pk 400pk +11.1%
Koppel 450nm 550nm +22.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mercedes-Benz CLA 45 AMG 360pk?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Mercedes-Benz CLA 45 AMG 360pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Mercedes-Benz CLA zult u merken dat uw Mercedes-Benz CLA veel lekkerder rijdt door chip tuning Mercedes-Benz CLA 45 AMG 360pk. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Beter geluid
 • Meer rijplezier ​
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Mercedes-Benz CLA 45 AMG 360pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercedes-Benz CLA 45 AMG 360pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Mercedes-Benz CLA 45 AMG 360pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz CLA 45 AMG 360pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • De beste Mercedes-Benz CLAtuning software in gebruik
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Goede accu voeding gedurende het tunen

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Mercedes-Benz CLA 45 AMG 360pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Mercedes-Benz CLA 45 AMG 360pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz CLA 45 AMG 360pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Mercedes-Benz CLA 45 AMG 360pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Mercedes-Benz CLA 45 AMG 360pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Mercedes-Benz CLA 45 AMG 360pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz CLA 45 AMG 360pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz CLA 45 AMG 360pk. Hierbij pas je de Mercedes-Benz CLA 45 AMG 360pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz CLA 45 AMG 360pk haalt.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz CLA 45 AMG 360pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Mercedes-Benz CLA 45 AMG 360pk.

Specialistische ECU programmatuur notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Mercedes-Benz CLA 45 AMG 360pk ook verscheidene andere software modificaties voor Mercedes-Benz CLA 45 AMG 360pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Subaru externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz auto, zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Mercedes-Benz auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz doen.