Mercedes-Benz CLA 35 AMG 306pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz cla 35 amg 306pk

Stage 1 Mercedes-Benz CLA 35 AMG 306pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 306pk 345pk +12.7%
Koppel 400nm 480nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz CLA 35 AMG 306pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw Mercedes-Benz CLA 35 AMG 306pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het chiptunen van uw Mercedes-Benz auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Mercedes-Benz CLA 35 AMG 306pk veel lekkerder rijdt door chiptuning Mercedes-Benz CLA 35 AMG 306pk. Je Mercedes-Benz CLA zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz CLA 35 AMG 306pk:​​

 • Meer vermogen uit uw Mercedes-Benz
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Beter geluid uit uw auto

Hoe gaat dat precies, remappenMercedes-Benz CLA 35 AMG 306pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Mercedes-Benz CLA 35 AMG 306pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz CLA 35 AMG 306pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz CLA 35 AMG 306pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Mercedes-Benz CLA 35 AMG 306pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercedes-Benz CLA 35 AMG 306pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Mercedes-Benz CLA 35 AMG 306pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Mercedes-Benz CLA 35 AMG 306pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Mercedes-Benz CLA 35 AMG 306pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Gebruik van beste tuning software
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Mercedes-Benz CLA 35 AMG 306pk kan worden!
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Mercedes-Benz CLA 35 AMG 306pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz CLA 35 AMG 306pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Mercedes-Benz CLA 35 AMG 306pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Mercedes-Benz CLA 35 AMG 306pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz CLA 35 AMG 306pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Mercedes-Benz CLA 35 AMG 306pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Mercedes-Benz CLA 35 AMG 306pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Mercedes-Benz CLA 35 AMG 306pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz CLA 35 AMG 306pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz CLA 35 AMG 306pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz CLA 35 AMG 306pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz CLA 35 AMG 306pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz CLA 35 AMG 306pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz CLA 35 AMG 306pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Land Rover ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Daarom is je Mercedes-Benz auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.