Mercedes-Benz CLA 220 CDI 177pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz cla 220 cdi 177pk

Stage 1 Mercedes-Benz CLA 220 CDI 177pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 177pk 210pk +18.6%
Koppel 350nm 450nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz CLA 220 CDI 177pk auto kan doen:

De ecu software van uw Mercedes-Benz CLA is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mercedes-Benz CLA kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de tuning Mercedes-Benz CLA 220 CDI 177pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Mercedes-Benz CLA meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt mooier
 • Aangenaam rijden​​
 • Sportiever karakter

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Mercedes-Benz CLA 220 CDI 177pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Mercedes-Benz CLA 220 CDI 177pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Mercedes-Benz CLA 220 CDI 177pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz CLA 220 CDI 177pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz CLA 220 CDI 177pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz CLA 220 CDI 177pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Mercedes-Benz CLA 220 CDI 177pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz CLA 220 CDI 177pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Goede Mercedes-Benz CLAchiptuning bestanden in gebruik
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Ontdek wat auto chippen voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Mercedes-Benz CLA 220 CDI 177pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz CLA 220 CDI 177pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Mercedes-Benz CLA 220 CDI 177pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Mercedes-Benz CLA 220 CDI 177pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Mercedes-Benz CLA 220 CDI 177pk aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz CLA 220 CDI 177pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mercedes-Benz CLA 220 CDI 177pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Mercedes-Benz CLA 220 CDI 177pk!

Chiptuning Mercedes-Benz CLA 220 CDI 177pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz CLA 220 CDI 177pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz CLA 220 CDI 177pk. Hierbij pas je de Mercedes-Benz CLA 220 CDI 177pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz CLA 220 CDI 177pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz CLA 220 CDI 177pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Daarom is je Mercedes-Benz al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.