Mercedes-Benz CLA 200 CGi 156pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz cla 200 cgi 156pk

Stage 1 Mercedes-Benz CLA 200 CGi 156pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 156pk 175pk +12.2%
Koppel 250nm 310nm +24%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mercedes-Benz CLA 200 CGi 156pk?

De ecu software van uw Mercedes-Benz CLA is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

chiptuning Mercedes-Benz CLA 200 CGi 156pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mercedes-Benz CLA 200 CGi 156pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Mercedes-Benz CLA 200 CGi 156pk zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Beter geluid
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Meer koppel

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz CLA 200 CGi 156pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Mercedes-Benz CLA 200 CGi 156pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz CLA 200 CGi 156pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz CLA 200 CGi 156pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Exclusief gebruik van de beste Mercedes-Benz CLA 200 CGi 156pk chiptuning software

Ontdek wat auto tuning voor u Mercedes-Benz CLA 200 CGi 156pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mercedes-Benz CLA 200 CGi 156pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Mercedes-Benz CLA 200 CGi 156pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Mercedes-Benz CLA 200 CGi 156pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Zonder de Mercedes-Benz CLA 200 CGi 156pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Mercedes-Benz CLA 200 CGi 156pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Mercedes-Benz CLA 200 CGi 156pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz CLA 200 CGi 156pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Mercedes-Benz CLA 200 CGi 156pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Mercedes-Benz CLA 200 CGi 156pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

externe ecu tuning Land Rover
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.