Mercedes-Benz CL 63 AMG PPK 557pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz cl 63 amg ppk 557pk

Stage 1 Mercedes-Benz CL 63 AMG PPK 557pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 557pk 600pk +7.7%
Koppel 800nm 900nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz CL 63 AMG PPK 557pk chiptunen?

De ecu software van uw Mercedes-Benz CL 63 AMG PPK 557pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten tunen van uw auto is de beste keuze om uw Mercedes-Benz CL 63 AMG PPK 557pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Mercedes-Benz CL 63 AMG PPK 557pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

tuning Mercedes-Benz CL 63 AMG PPK 557pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier uit uw Mercedes-Benz CL 63 AMG PPK 557pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Beter geluid
 • Meer koppel uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 chiptuning Mercedes-Benz CL 63 AMG PPK 557pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Mercedes-Benz CL 63 AMG PPK 557pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz CL 63 AMG PPK 557pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz CL 63 AMG PPK 557pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz CL 63 AMG PPK 557pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz CL 63 AMG PPK 557pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Mercedes-Benz CL 63 AMG PPK 557pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Mercedes-Benz CL 63 AMG PPK 557pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Mercedes-Benz CL 63 AMG PPK 557pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mercedes-Benz auto
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Mercedes-Benz CL 63 AMG PPK 557pk
 • Ontdek wat het chippen voor uw Mercedes-Benz CL 63 AMG PPK 557pk kan doen:
 • Gebruik van de beste Mercedes-Benz CL 63 AMG PPK 557pk chiptuning bestanden

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Mercedes-Benz CL 63 AMG PPK 557pk wordt!

Methodes voor Mercedes-Benz CL 63 AMG PPK 557pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz CL 63 AMG PPK 557pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Mercedes-Benz CL 63 AMG PPK 557pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Mercedes-Benz CL 63 AMG PPK 557pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Mercedes-Benz CL 63 AMG PPK 557pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Mercedes-Benz CL 63 AMG PPK 557pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mercedes-Benz CL 63 AMG PPK 557pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz CL 63 AMG PPK 557pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz CL 63 AMG PPK 557pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz CL 63 AMG PPK 557pk. Hierbij pas je de Mercedes-Benz CL 63 AMG PPK 557pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz CL 63 AMG PPK 557pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz CL 63 AMG PPK 557pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Mercedes-Benz CL 63 AMG PPK 557pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Mercedes-Benz CL 63 AMG PPK 557pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Mercedes-Benz auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz auto en bent u uw auto dus even kwijt.