Mercedes-Benz CL 63 AMG 544pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz cl 63 amg 544pk

Stage 1 Mercedes-Benz CL 63 AMG 544pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 544pk 600pk +10.3%
Koppel 800nm 900nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Wat voor voordelen heeft tuning Mercedes-Benz CL 63 AMG 544pk?

De standaard software in de Mercedes-Benz CL 63 AMG 544pk ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mercedes-Benz CL 63 AMG 544pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Mercedes-Benz CL 63 AMG 544pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning Mercedes-Benz CL 63 AMG 544pk. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken
 • Harder geluid uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Mercedes-Benz CL 63 AMG 544pk
 • Aangenaam rijden​ met uw Mercedes-Benz CL 63 AMG 544pk​

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz CL 63 AMG 544pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Mercedes-Benz CL 63 AMG 544pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz CL 63 AMG 544pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Mercedes-Benz CL 63 AMG 544pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Mercedes-Benz CL 63 AMG 544pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz CL 63 AMG 544pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Ontdek wat het chippen voor u Mercedes-Benz CL 63 AMG 544pk kan doen:
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Verschillende vormen Mercedes-Benz CL 63 AMG 544pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz CL 63 AMG 544pk OBD chiptuning

OBD tuning Mercedes-Benz CL 63 AMG 544pk is een geliefde methode om je Mercedes-Benz CL 63 AMG 544pk te chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Mercedes-Benz CL 63 AMG 544pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Mercedes-Benz CL 63 AMG 544pk aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz CL 63 AMG 544pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Mercedes-Benz CL 63 AMG 544pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Mercedes-Benz CL 63 AMG 544pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz CL 63 AMG 544pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz CL 63 AMG 544pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Mercedes-Benz CL 63 AMG 544pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz CL 63 AMG 544pk haalt.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz CL 63 AMG 544pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.