Mercedes-Benz CL 600 517pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz cl 600 517pk

Stage 1 Mercedes-Benz CL 600 517pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 517pk 585pk +13.2%
Koppel 830nm 910nm +9.6%
 • Tuning-opties:
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na02004006008001,000

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Mercedes-Benz CL is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Door het chippen van uw Mercedes-Benz auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Mercedes-Benz CL chip tunen. Je Mercedes-Benz CL 600 517pk zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer plezier ​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer vermogen

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Mercedes-Benz CL 600 517pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz CL 600 517pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Mercedes-Benz CL 600 517pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz CL 600 517pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Mercedes-Benz CL 600 517pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz CL 600 517pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Mercedes-Benz CL 600 517pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Mercedes-Benz CL 600 517pk.

Veilige chiptuning

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Mercedes-Benz CL 600 517pk
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Mercedes-Benz CL 600 517pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Mercedes-Benz CL 600 517pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz CL 600 517pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. Zonder de Mercedes-Benz CL 600 517pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Mercedes-Benz CL 600 517pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Mercedes-Benz CL 600 517pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz CL 600 517pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz CL 600 517pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Mercedes-Benz CL 600 517pk.

Specialistische Mercedes-Benz CL 600 517pk ECU programmatuur inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz CL 600 517pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Infiniti zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Mercedes-Benz auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.