Mercedes-Benz CL 55 AMG 500pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz cl 55 amg 500pk

Stage 1 Mercedes-Benz CL 55 AMG 500pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 500pk 540pk +8%
Koppel 700nm 820nm +17.1%
 • Tuning-opties:
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz CL 55 AMG 500pk chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw Mercedes-Benz CL is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Mercedes-Benz CL 55 AMG 500pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Mercedes-Benz CL 55 AMG 500pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw Mercedes-Benz CL 55 AMG 500pk veel lekkerder gaat door chip tuning Mercedes-Benz CL 55 AMG 500pk. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer performance
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt beter uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chippen Mercedes-Benz CL 55 AMG 500pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz CL 55 AMG 500pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw Mercedes-Benz CL 55 AMG 500pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz CL 55 AMG 500pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz CL 55 AMG 500pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Mercedes-Benz CL 55 AMG 500pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Mercedes-Benz CL 55 AMG 500pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Mercedes-Benz CL 55 AMG 500pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Mercedes-Benz CL 55 AMG 500pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • Gebruik van de beste Mercedes-Benz CL 55 AMG 500pk chiptuning software
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Mercedes-Benz CL 55 AMG 500pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz CL 55 AMG 500pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Mercedes-Benz CL 55 AMG 500pk is een geliefde manier om je auto te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Mercedes-Benz CL 55 AMG 500pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Mercedes-Benz CL 55 AMG 500pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Mercedes-Benz CL 55 AMG 500pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz CL 55 AMG 500pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz CL 55 AMG 500pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning nederland Infiniti
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz , zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Mercedes-Benz auto dus even kwijt.