Mercedes-Benz Citan 112 – 114pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz citan 112 – 114pk

Stage 1 Mercedes-Benz Citan 112 – 114pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 114pk 125pk +9.6%
Koppel 190nm 205nm +7.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210

Wat voor voordelen heeft tuning Mercedes-Benz Citan 112 – 114pk?

De ecu software van uw Mercedes-Benz Citan is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

tuning Mercedes-Benz Citan 112 – 114pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mercedes-Benz Citan 112 – 114pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Mercedes-Benz Citan zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer vermogen
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe gaat dat precies, remappen van een Mercedes-Benz Citan 112 – 114pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz Citan 112 – 114pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercedes-Benz Citan 112 – 114pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz Citan 112 – 114pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz Citan 112 – 114pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mercedes-Benz Citan 112 – 114pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Mercedes-Benz Citan 112 – 114pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Mercedes-Benz Citan 112 – 114pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz Citan 112 – 114pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede Mercedes-Benz Citan 112 – 114pk tuning software

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Mercedes-Benz Citan 112 – 114pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Mercedes-Benz Citan 112 – 114pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Mercedes-Benz Citan 112 – 114pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Mercedes-Benz Citan 112 – 114pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz Citan 112 – 114pk

Met deze term weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz Citan 112 – 114pk plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mercedes-Benz Citan 112 – 114pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz Citan 112 – 114pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz Citan 112 – 114pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Mercedes-Benz Citan 112 – 114pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Pontiac motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.