Mercedes-Benz C 63 AMG 476pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz c 63 amg 476pk

Stage 1 Mercedes-Benz C 63 AMG 476pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 476pk 570pk +19.7%
Koppel 650nm 850nm +30.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mercedes-Benz C kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

chiptuning Mercedes-Benz C 63 AMG 476pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mercedes-Benz C veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Meer PK’s
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt harder uit uw auto

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz C 63 AMG 476pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Mercedes-Benz C 63 AMG 476pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercedes-Benz C 63 AMG 476pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mercedes-Benz C 63 AMG 476pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz C 63 AMG 476pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Mercedes-Benz C 63 AMG 476pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Mercedes-Benz C 63 AMG 476pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Exclusief gebruik van de beste Mercedes-Benz C 63 AMG 476pk chiptuning files
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mercedes-Benz C 63 AMG 476pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Mercedes-Benz C 63 AMG 476pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz C 63 AMG 476pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Mercedes-Benz C 63 AMG 476pk.

Hierdoor is dit een voordelige Mercedes-Benz C 63 AMG 476pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Mercedes-Benz C 63 AMG 476pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz C 63 AMG 476pk met meer performance, zonder dat je Mercedes-Benz C 63 AMG 476pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz C 63 AMG 476pk

Met deze term weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz C 63 AMG 476pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Mercedes-Benz C 63 AMG 476pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische Mercedes-Benz C 63 AMG 476pk ECU software inzicht

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz C 63 AMG 476pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mercedes-Benz C 63 AMG 476pk chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Mercedes-Benz C 63 AMG 476pk ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Alfa Romeo ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.