Mercedes-Benz C 43 AMG 390pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz c 43 amg 390pk

Stage 1 Mercedes-Benz C 43 AMG 390pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 390pk 420pk +7.7%
Koppel 520nm 620nm +19.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz C 43 AMG 390pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Mercedes-Benz C is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Mercedes-Benz auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Mercedes-Benz C tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt beter
 • Meer plezier ​
 • Meer PK’s
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Mercedes-Benz C 43 AMG 390pk

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz C 43 AMG 390pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Mercedes-Benz C 43 AMG 390pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercedes-Benz C 43 AMG 390pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz C 43 AMG 390pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz C 43 AMG 390pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Mercedes-Benz C 43 AMG 390pk wordt!

Verschillende vormen Mercedes-Benz C 43 AMG 390pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz C 43 AMG 390pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Mercedes-Benz C 43 AMG 390pk is een geliefde methode om je Mercedes-Benz C 43 AMG 390pk te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Mercedes-Benz C 43 AMG 390pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz C 43 AMG 390pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Mercedes-Benz C 43 AMG 390pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz C 43 AMG 390pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Mercedes-Benz C 43 AMG 390pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz C 43 AMG 390pk haalt.

Stage 2 Mercedes-Benz C 43 AMG 390pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Mercedes-Benz C 43 AMG 390pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz C 43 AMG 390pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz C 43 AMG 390pk.

Zo doen wij buiten Mercedes-Benz C 43 AMG 390pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Mercedes-Benz C 43 AMG 390pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Nissan ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Mercedes-Benz .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz en bent u uw auto dus even kwijt.