Mercedes-Benz C 43 AMG 367pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz c 43 amg 367pk

Stage 1 Mercedes-Benz C 43 AMG 367pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 367pk 420pk +14.4%
Koppel 520nm 610nm +17.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft tuning Mercedes-Benz C 43 AMG 367pk?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Mercedes-Benz C een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Mercedes-Benz auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Mercedes-Benz C is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Mercedes-Benz C 43 AMG 367pk gaat u merken dat uw Mercedes-Benz C 43 AMG 367pk veel lekkerder gaat door Mercedes-Benz C tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer PK’s uit uw Mercedes-Benz
 • Meer plezier ​
 • Sportiever geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz C 43 AMG 367pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw Mercedes-Benz C 43 AMG 367pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercedes-Benz C 43 AMG 367pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Mercedes-Benz C 43 AMG 367pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Na het Mercedes-Benz C 43 AMG 367pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mercedes-Benz auto
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Mercedes-Benz C 43 AMG 367pk
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz C 43 AMG 367pk kan doen:
 • Gebruik van beste chiptuning files

Ontdek wat auto tuning voor uw Mercedes-Benz C 43 AMG 367pk kan doen:

Verschillende vormen Mercedes-Benz C 43 AMG 367pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz C 43 AMG 367pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Mercedes-Benz C 43 AMG 367pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz C 43 AMG 367pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz C 43 AMG 367pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Mercedes-Benz C 43 AMG 367pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Mercedes-Benz C 43 AMG 367pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Mercedes-Benz C 43 AMG 367pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz C 43 AMG 367pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz C 43 AMG 367pk. Je Mercedes-Benz C 43 AMG 367pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz C 43 AMG 367pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde notie over Mercedes-Benz C 43 AMG 367pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz C 43 AMG 367pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mercedes-Benz C 43 AMG 367pk chiptuning.

Zo doen wij buiten Mercedes-Benz C 43 AMG 367pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz auto, zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz doen.