Mercedes-Benz C 350 CDI 265pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz c 350 cdi 265pk

Stage 1 Mercedes-Benz C 350 CDI 265pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 265pk 295pk +11.3%
Koppel 620nm 700nm +12.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz auto motor tuning.

In een paar uur kan je Mercedes-Benz C door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de tuning Mercedes-Benz C 350 CDI 265pk. Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Mercedes-Benz C 350 CDI 265pk chiptuning:​​

 • Meer performance
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Sportiever geluid uit uw auto

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw Mercedes-Benz C 350 CDI 265pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Mercedes-Benz C 350 CDI 265pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz C 350 CDI 265pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Mercedes-Benz C 350 CDI 265pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Exclusief gebruik van goede Mercedes-Benz C 350 CDI 265pk tuning files
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mercedes-Benz C 350 CDI 265pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Mercedes-Benz C 350 CDI 265pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Mercedes-Benz C 350 CDI 265pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Mercedes-Benz C 350 CDI 265pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Mercedes-Benz C 350 CDI 265pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier hoef je zelfs de Mercedes-Benz C 350 CDI 265pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz C 350 CDI 265pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz C 350 CDI 265pk chiptuning. Hierbij pas je de Mercedes-Benz C 350 CDI 265pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz C 350 CDI 265pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Specialistische ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz C 350 CDI 265pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz , zonder dat hierbij aanpassingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Mercedes-Benz auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.