Mercedes-Benz C 3.0 CDI AMG 231pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz c 3.0 cdi amg 231pk

Stage 1 Mercedes-Benz C 3.0 CDI AMG 231pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 231pk 260pk +12.6%
Koppel 540nm 600nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mercedes-Benz C 3.0 CDI AMG 231pk?

De standaard software in de ecu van uw Mercedes-Benz C 3.0 CDI AMG 231pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chip tuning Mercedes-Benz C 3.0 CDI AMG 231pk. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever karakter uit uw Mercedes-Benz
 • Meer plezier uit uw Mercedes-Benz C 3.0 CDI AMG 231pk​
 • Geluid klinkt beter

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 tunen Mercedes-Benz C 3.0 CDI AMG 231pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw Mercedes-Benz C 3.0 CDI AMG 231pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Mercedes-Benz C 3.0 CDI AMG 231pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz C 3.0 CDI AMG 231pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz C 3.0 CDI AMG 231pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mercedes-Benz C 3.0 CDI AMG 231pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Mercedes-Benz C 3.0 CDI AMG 231pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Mercedes-Benz C 3.0 CDI AMG 231pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Mercedes-Benz C 3.0 CDI AMG 231pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz C 3.0 CDI AMG 231pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Mercedes-Benz C 3.0 CDI AMG 231pk
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Mercedes-Benz C 3.0 CDI AMG 231pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Mercedes-Benz C 3.0 CDI AMG 231pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Mercedes-Benz C 3.0 CDI AMG 231pk is een veelvoorkomende manier om je auto te tunen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw Mercedes-Benz C 3.0 CDI AMG 231pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz C 3.0 CDI AMG 231pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Mercedes-Benz C 3.0 CDI AMG 231pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Mercedes-Benz C 3.0 CDI AMG 231pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze vorm van Mercedes-Benz C 3.0 CDI AMG 231pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz C 3.0 CDI AMG 231pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz C 3.0 CDI AMG 231pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz C 3.0 CDI AMG 231pk auto.

Zo doen wij buiten Mercedes-Benz C 3.0 CDI AMG 231pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Mercedes-Benz C 3.0 CDI AMG 231pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.