Mercedes-Benz C 270 CDI 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz c 270 cdi 163pk

Stage 1 Mercedes-Benz C 270 CDI 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 200pk +22.7%
Koppel 370nm 450nm +21.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz C 270 CDI 163pk auto kan doen:

De ecu software van uw Mercedes-Benz C is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Mercedes-Benz C 270 CDI 163pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

tuning Mercedes-Benz C 270 CDI 163pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mercedes-Benz C veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je Mercedes-Benz C meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Aangenaam rijden​​
 • Meer vermogen
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Mercedes-Benz C 270 CDI 163pk?​

Voor stage één tuning Mercedes-Benz C 270 CDI 163pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Mercedes-Benz C 270 CDI 163pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Mercedes-Benz C 270 CDI 163pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mercedes-Benz C 270 CDI 163pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Mercedes-Benz C 270 CDI 163pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Een kopie van de oude staat
 • Goede Mercedes-Benz Cchiptuning files in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Mercedes-Benz C 270 CDI 163pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz C 270 CDI 163pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Mercedes-Benz C 270 CDI 163pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Mercedes-Benz C 270 CDI 163pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz C 270 CDI 163pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Mercedes-Benz C 270 CDI 163pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz C 270 CDI 163pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz C 270 CDI 163pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz C 270 CDI 163pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz C 270 CDI 163pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

bosch ecu tuning Rover
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Mercedes-Benz .

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz auto en bent u uw auto dus even kwijt.