Mercedes-Benz C 200 – 184pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz c 200 – 184pk

Stage 1 Mercedes-Benz C 200 – 184pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 184pk 230pk +25%
Koppel 300nm 420nm +40%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de Mercedes-Benz C 200 – 184pk ecu van uw Mercedes-Benz C 200 – 184pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Mercedes-Benz C een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Mercedes-Benz C door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Mercedes-Benz C gaat u merken dat uw Mercedes-Benz C 200 – 184pk veel soepelder gaat door tuning Mercedes-Benz C 200 – 184pk. Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Harder geluid uit uw Mercedes-Benz
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Meer vermogen
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz C 200 – 184pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz C 200 – 184pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Mercedes-Benz C 200 – 184pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Mercedes-Benz C 200 – 184pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Mercedes-Benz C 200 – 184pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Mercedes-Benz C 200 – 184pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Mercedes-Benz C 200 – 184pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Mercedes-Benz C 200 – 184pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Mercedes-Benz C 200 – 184pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Gebruik van de beste Mercedes-Benz C 200 – 184pk chiptuning software

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Mercedes-Benz C 200 – 184pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Mercedes-Benz C 200 – 184pk OBD chiptuning

OBD tuning Mercedes-Benz C 200 – 184pk is een geliefde manier om je auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Mercedes-Benz C 200 – 184pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz C 200 – 184pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz C 200 – 184pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mercedes-Benz C 200 – 184pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Mercedes-Benz C 200 – 184pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over Mercedes-Benz C 200 – 184pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz C 200 – 184pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz C 200 – 184pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz en bent u uw Mercedes-Benz dus even kwijt.