Mercedes-Benz B 200 Turbo 193pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz b 200 turbo 193pk

Stage 1 Mercedes-Benz B 200 Turbo 193pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 193pk 225pk +16.6%
Koppel 280nm 340nm +21.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz B 200 Turbo 193pk chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz motor tuning.

Door het tunen van uw Mercedes-Benz kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Mercedes-Benz B 200 Turbo 193pk zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door Mercedes-Benz B tunen. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen
 • Meer plezier uit uw Mercedes-Benz B 200 Turbo 193pk​
 • Beter geluid uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz B 200 Turbo 193pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Mercedes-Benz B 200 Turbo 193pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz B 200 Turbo 193pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz B 200 Turbo 193pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Mercedes-Benz B 200 Turbo 193pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz B 200 Turbo 193pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Een back-up van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Gebruik van goede tuning software
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Ontdek wat chiptuning voor u Mercedes-Benz B 200 Turbo 193pk kan doen:

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Verschillende vormen Mercedes-Benz B 200 Turbo 193pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Mercedes-Benz B 200 Turbo 193pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz B 200 Turbo 193pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz B 200 Turbo 193pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Mercedes-Benz B 200 Turbo 193pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Mercedes-Benz B 200 Turbo 193pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz B 200 Turbo 193pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz B 200 Turbo 193pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mercedes-Benz B 200 Turbo 193pk chiptuning. Je Mercedes-Benz B 200 Turbo 193pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz B 200 Turbo 193pk.

Zo doen wij buiten Mercedes-Benz B 200 Turbo 193pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Mercedes-Benz B 200 Turbo 193pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

BMW ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz , zonder dat hierbij aanpassingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz auto en bent u uw auto dus even kwijt.