Mercedes-Benz A 45 AMG 387pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz a 45 amg 387pk

Stage 1 Mercedes-Benz A 45 AMG 387pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 387pk 470pk +21.4%
Koppel 480nm 620nm +29.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420480

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mercedes-Benz A 45 AMG 387pk?

De standaard software in de motor controller van uw Mercedes-Benz A is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Mercedes-Benz A 45 AMG 387pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Mercedes-Benz A is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

tuning Mercedes-Benz A 45 AMG 387pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mercedes-Benz A 45 AMG 387pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen Mercedes-Benz A 45 AMG 387pk chiptuning:​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Meer vermogen
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Mercedes-Benz A 45 AMG 387pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz A 45 AMG 387pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz A 45 AMG 387pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Mercedes-Benz A 45 AMG 387pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je Mercedes-Benz A 45 AMG 387pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Mercedes-Benz A 45 AMG 387pk
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Gebruik van de beste Mercedes-Benz A 45 AMG 387pk chiptuning bestanden

Ontdek wat auto laten chippen voor u auto kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz A 45 AMG 387pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz A 45 AMG 387pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Mercedes-Benz A 45 AMG 387pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Mercedes-Benz A 45 AMG 387pk is een geliefde methode om je auto te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Mercedes-Benz A 45 AMG 387pk.

Hierdoor is dit een goedkope Mercedes-Benz A 45 AMG 387pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Mercedes-Benz A 45 AMG 387pk aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Mercedes-Benz A 45 AMG 387pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Mercedes-Benz A 45 AMG 387pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Mercedes-Benz A 45 AMG 387pk!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz A 45 AMG 387pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz A 45 AMG 387pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz A 45 AMG 387pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz A 45 AMG 387pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz A 45 AMG 387pk.

Zo doen wij naast Mercedes-Benz A 45 AMG 387pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Mercedes-Benz A 45 AMG 387pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.