Mercedes-Benz A 170 CDI 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz a 170 cdi 90pk

Stage 1 Mercedes-Benz A 170 CDI 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 115pk +27.8%
Koppel 180nm 230nm +27.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft tuning Mercedes-Benz A 170 CDI 90pk?

Het standaard programma in de ecu van uw Mercedes-Benz A 170 CDI 90pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Mercedes-Benz A vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Mercedes-Benz A 170 CDI 90pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Mercedes-Benz A 170 CDI 90pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Mercedes-Benz A tunen. Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz A 170 CDI 90pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Meer performance uit uw auto
 • Beter geluid

Hoe gaat dat precies, chippenMercedes-Benz A 170 CDI 90pk?​

Bij stage één chiptuning Mercedes-Benz A 170 CDI 90pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz A 170 CDI 90pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercedes-Benz A 170 CDI 90pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Mercedes-Benz A 170 CDI 90pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Mercedes-Benz A 170 CDI 90pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor uw Mercedes-Benz A 170 CDI 90pk kan doen:
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Mercedes-Benz A 170 CDI 90pk
 • Gebruik van beste tuning files
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz A 170 CDI 90pk OBD chiptuning

OBD tuning Mercedes-Benz A 170 CDI 90pk is een populaire manier om je Mercedes-Benz A 170 CDI 90pk te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Mercedes-Benz A 170 CDI 90pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. Via deze methode moet je zelfs de Mercedes-Benz A 170 CDI 90pk ECU niet te ontmantelen.

Je Mercedes-Benz A 170 CDI 90pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Mercedes-Benz A 170 CDI 90pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Mercedes-Benz A 170 CDI 90pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Mercedes-Benz A 170 CDI 90pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz A 170 CDI 90pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz A 170 CDI 90pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Mercedes-Benz A 170 CDI 90pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Mercedes-Benz A 170 CDI 90pk.

Gespecialiseerde kennis over Mercedes-Benz A 170 CDI 90pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Mercedes-Benz A 170 CDI 90pk ook verschillende andere software modificaties voor Mercedes-Benz A 170 CDI 90pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.