Mercedes-Benz A 160 CDI 82pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz a 160 cdi 82pk

Stage 1 Mercedes-Benz A 160 CDI 82pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 82pk 139pk +69.5%
Koppel 180nm 310nm +72.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1991 CC
Type ecu Bosch EDC16C32 & Bosch EDC16CP31 & Bosch EDC17C43
Compressieverhouding 18,0 : 1
Boring X slag 83,0 X 92,0 mm
Motornummer M169.006

Mercedes-Benz tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Mercedes-Benz A vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

In een paar uur kan je Mercedes-Benz A 160 CDI 82pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de tuning Mercedes-Benz A 160 CDI 82pk. Je Mercedes-Benz A 160 CDI 82pk zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer performance uit uw Mercedes-Benz
 • Sportiever geluid
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw Mercedes-Benz A 160 CDI 82pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz A 160 CDI 82pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Mercedes-Benz A 160 CDI 82pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Mercedes-Benz A 160 CDI 82pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz A 160 CDI 82pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Verschillende vormen Mercedes-Benz A 160 CDI 82pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Mercedes-Benz A 160 CDI 82pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Mercedes-Benz A 160 CDI 82pk is een geliefde methode om je Mercedes-Benz A 160 CDI 82pk te chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Mercedes-Benz A 160 CDI 82pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Mercedes-Benz A 160 CDI 82pk. Via deze methode hoef je zelfs de Mercedes-Benz A 160 CDI 82pk ECU niet te ontmantelen.

Je Mercedes-Benz A 160 CDI 82pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Mercedes-Benz A 160 CDI 82pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz A 160 CDI 82pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz A 160 CDI 82pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz A 160 CDI 82pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz A 160 CDI 82pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Mercedes-Benz A 160 CDI 82pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Isuzu ecu files tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.