Lamborghini Aventador SVJ 6.5 V12 770pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Lamborghini aventador svj 6.5 v12 770pk

Stage 1 Lamborghini Aventador SVJ 6.5 V12 770pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 770pk 780pk +1.3%
Koppel 720nm 735nm +2.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700800

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Wat voor voordelen heeft chiptuning Lamborghini Aventador SVJ 6.5 V12 770pk?

Het motormanagementsysteem van uw Lamborghini Aventador is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Lamborghini Aventador vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Lamborghini chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Lamborghini Aventador SVJ 6.5 V12 770pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Lamborghini Aventador tunen. Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Meer plezier ​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt harder

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Lamborghini Aventador SVJ 6.5 V12 770pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Lamborghini Aventador SVJ 6.5 V12 770pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Lamborghini Aventador SVJ 6.5 V12 770pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Lamborghini Aventador SVJ 6.5 V12 770pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Lamborghini Aventador SVJ 6.5 V12 770pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je Lamborghini Aventador SVJ 6.5 V12 770pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van beste tuning software
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Lamborghini Aventador SVJ 6.5 V12 770pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Lamborghini Aventador SVJ 6.5 V12 770pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Lamborghini Aventador SVJ 6.5 V12 770pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Met deze manier hoef je zelfs de Lamborghini Aventador SVJ 6.5 V12 770pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Lamborghini Aventador SVJ 6.5 V12 770pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Lamborghini Aventador SVJ 6.5 V12 770pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Lamborghini Aventador SVJ 6.5 V12 770pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Lamborghini Aventador SVJ 6.5 V12 770pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde know-how over Lamborghini Aventador SVJ 6.5 V12 770pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Lamborghini Aventador SVJ 6.5 V12 770pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Lamborghini Aventador SVJ 6.5 V12 770pk ook diverse andere software aanpassingen voor Lamborghini Aventador SVJ 6.5 V12 770pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning Oldsmobile
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Lamborghini .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Lamborghini .

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Lamborghini en bent u uw Lamborghini auto dus even kwijt.