Lamborghini Huracan Performante 640pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Lamborghini huracan performante 640pk

Stage 1 Lamborghini Huracan Performante 640pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 640pk 655pk +2.3%
Koppel 600nm 630nm +5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Lamborghini Huracan Performante 640pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Door het chippen van uw Lamborghini auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Lamborghini Huracan heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Lamborghini Huracan Performante 640pk zult u merken dat uw Lamborghini Huracan veel soepelder rijdt door Lamborghini Huracan chip tunen. Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De voordelen Lamborghini Huracan Performante 640pk chiptuning:​​

 • Harder geluid
 • Aangenaam rijden​ met uw Lamborghini Huracan Performante 640pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer koppel uit uw auto

Hoe gaat dat precies, remappen van een Lamborghini Huracan Performante 640pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Lamborghini Huracan Performante 640pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Lamborghini Huracan Performante 640pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Lamborghini Huracan Performante 640pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Lamborghini Huracan Performante 640pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Lamborghini auto

Ontdek wat chip tuning voor u auto kan doen:

Methodes voor Lamborghini Huracan Performante 640pk motor tuning:

Voor het Lamborghini Huracan Performante 640pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Lamborghini Huracan Performante 640pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Lamborghini Huracan Performante 640pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Lamborghini Huracan Performante 640pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Lamborghini Huracan Performante 640pk. Zonder de Lamborghini Huracan Performante 640pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Lamborghini Huracan Performante 640pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Lamborghini Huracan Performante 640pk!

Stage 2 Lamborghini Huracan Performante 640pk chiptuning

Met deze naam weet je al alles. Bij deze methode van Lamborghini Huracan Performante 640pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Lamborghini Huracan Performante 640pk. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Lamborghini Huracan Performante 640pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Lamborghini Huracan Performante 640pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Lamborghini Huracan Performante 640pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Lamborghini Huracan Performante 640pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Lamborghini auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Lamborghini zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Lamborghini auto doen.