Lamborghini Aventador S 6.5 V12 750pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Lamborghini aventador s 6.5 v12 750pk

Stage 1 Lamborghini Aventador S 6.5 V12 750pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 750pk 760pk +1.3%
Koppel 690nm 704nm +2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700800

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de ecu van uw Lamborghini Aventador is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Lamborghini Aventador S 6.5 V12 750pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Lamborghini Aventador S 6.5 V12 750pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Lamborghini Aventador heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Lamborghini Aventador gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chip tuning Lamborghini Aventador S 6.5 V12 750pk. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Mooier geluid uit uw Lamborghini
 • Sneller optrekken
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Lamborghini Aventador S 6.5 V12 750pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Lamborghini Aventador S 6.5 V12 750pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Lamborghini Aventador S 6.5 V12 750pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste tuning software
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Lamborghini Aventador S 6.5 V12 750pk kan doen:

Verschillende vormen Lamborghini Aventador S 6.5 V12 750pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Lamborghini Aventador S 6.5 V12 750pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Lamborghini Aventador S 6.5 V12 750pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Lamborghini Aventador S 6.5 V12 750pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Lamborghini Aventador S 6.5 V12 750pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Lamborghini Aventador S 6.5 V12 750pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Lamborghini Aventador S 6.5 V12 750pk Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Lamborghini Aventador S 6.5 V12 750pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Lamborghini Aventador S 6.5 V12 750pk. Je Lamborghini Aventador S 6.5 V12 750pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Lamborghini Aventador S 6.5 V12 750pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

McLaren ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je Lamborghini auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Lamborghini auto doen.