Iveco Daily 2.3 M-jet II 146pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Iveco daily 2.3 m-jet ii 146pk

Stage 1 Iveco Daily 2.3 M-jet II 146pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 146pk 180pk +23.3%
Koppel 350nm 420nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Iveco Daily 2.3 M-jet II 146pk chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het tunen van uw auto is de beste optie om uw Iveco Daily een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Iveco Daily tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Meer performance uit uw Iveco
 • Sportiever geluid uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Iveco Daily 2.3 M-jet II 146pk?​

Voor stage one tunen Iveco Daily 2.3 M-jet II 146pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Iveco Daily 2.3 M-jet II 146pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Iveco Daily 2.3 M-jet II 146pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Iveco Daily 2.3 M-jet II 146pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Iveco Daily 2.3 M-jet II 146pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Iveco Daily 2.3 M-jet II 146pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Iveco Daily 2.3 M-jet II 146pk.

Veilige chip tuning door

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • De beste Iveco Dailytuning software in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Iveco Daily 2.3 M-jet II 146pk
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Iveco Daily 2.3 M-jet II 146pk

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Iveco Daily 2.3 M-jet II 146pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest populaire manier voor het Iveco Daily 2.3 M-jet II 146pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Iveco Daily 2.3 M-jet II 146pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Iveco Daily 2.3 M-jet II 146pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier hoef je zelfs de Iveco Daily 2.3 M-jet II 146pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Iveco Daily 2.3 M-jet II 146pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Iveco Daily 2.3 M-jet II 146pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Iveco Daily 2.3 M-jet II 146pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Iveco Daily 2.3 M-jet II 146pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Iveco Daily 2.3 M-jet II 146pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Iveco Daily 2.3 M-jet II 146pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Iveco Daily 2.3 M-jet II 146pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Iveco Daily 2.3 M-jet II 146pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Iveco al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.