Iveco Daily 3.0 CR (EUR 5) 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Iveco Daily 3.0 CR (EUR 5) 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 200pk +17.6%
Koppel 400nm 460nm +15%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw Iveco Daily 3.0 CR (EUR 5) 170pk kan doen:

De ecu software van uw Iveco Daily is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Iveco Daily is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Iveco Daily tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Iveco Daily 3.0 CR (EUR 5) 170pk chiptuning:​​

 • Meer koppel uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Mooier geluid uit uw Iveco
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Iveco Daily 3.0 CR (EUR 5) 170pk

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning Iveco Daily 3.0 CR (EUR 5) 170pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Iveco Daily 3.0 CR (EUR 5) 170pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Iveco Daily 3.0 CR (EUR 5) 170pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Iveco Daily 3.0 CR (EUR 5) 170pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Iveco Daily 3.0 CR (EUR 5) 170pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Iveco Daily 3.0 CR (EUR 5) 170pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Iveco Daily 3.0 CR (EUR 5) 170pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Gebruik van beste tuning software
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Iveco Daily 3.0 CR (EUR 5) 170pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Iveco Daily 3.0 CR (EUR 5) 170pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Iveco Daily 3.0 CR (EUR 5) 170pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Iveco Daily 3.0 CR (EUR 5) 170pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Chiptuning Iveco Daily 3.0 CR (EUR 5) 170pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Iveco Daily 3.0 CR (EUR 5) 170pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Iveco Daily 3.0 CR (EUR 5) 170pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Iveco Daily 3.0 CR (EUR 5) 170pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Iveco Daily 3.0 CR (EUR 5) 170pk ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Cupra tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Iveco baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Iveco doen.