Iveco Daily 3.0 CR (EUR 6) 156pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Iveco daily 3.0 cr (eur 6) 156pk

Stage 1 Iveco Daily 3.0 CR (EUR 6) 156pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 156pk 185pk +18.6%
Koppel 350nm 410nm +17.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Iveco Daily is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

In een paar uur kan je Iveco Daily 3.0 CR (EUR 6) 156pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

tuning Iveco Daily 3.0 CR (EUR 6) 156pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Iveco Daily 3.0 CR (EUR 6) 156pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance
 • Beter geluid
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Iveco Daily 3.0 CR (EUR 6) 156pk

Hoe werkt het?​

Bij stage one chippen Iveco Daily 3.0 CR (EUR 6) 156pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Iveco Daily 3.0 CR (EUR 6) 156pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Iveco Daily 3.0 CR (EUR 6) 156pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Iveco Daily 3.0 CR (EUR 6) 156pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Iveco Daily 3.0 CR (EUR 6) 156pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Iveco Daily 3.0 CR (EUR 6) 156pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Iveco Daily 3.0 CR (EUR 6) 156pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Gebruik van goede tuning files
 • We back-uppen uw software eerst
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Iveco auto

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Iveco Daily 3.0 CR (EUR 6) 156pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Iveco Daily 3.0 CR (EUR 6) 156pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Iveco Daily 3.0 CR (EUR 6) 156pk is de meest populaire vorm van tuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Daardoor is dit een voordelige Iveco Daily 3.0 CR (EUR 6) 156pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Iveco Daily 3.0 CR (EUR 6) 156pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Iveco Daily 3.0 CR (EUR 6) 156pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Iveco Daily 3.0 CR (EUR 6) 156pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Iveco Daily 3.0 CR (EUR 6) 156pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Iveco Daily 3.0 CR (EUR 6) 156pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Iveco Daily 3.0 CR (EUR 6) 156pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Iveco Daily 3.0 CR (EUR 6) 156pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Lincoln ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Iveco chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Iveco auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.