GMC Sierra 5.3 V8 355pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 GMC Sierra 5.3 V8 355pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 355pk 375pk +5.6%
Koppel 519nm 540nm +4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning GMC Sierra 5.3 V8 355pk?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door GMC tuning.

In een paar uur kan je GMC Sierra door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

GMC Sierra tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je auto zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance uit uw GMC
 • Aangenaam rijden​​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw GMC Sierra 5.3 V8 355pk
 • Geluid klinkt harder

Hoe gaat dat precies, chippen van een GMC Sierra 5.3 V8 355pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de GMC Sierra 5.3 V8 355pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning GMC Sierra 5.3 V8 355pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw GMC Sierra 5.3 V8 355pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze GMC Sierra 5.3 V8 355pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw GMC Sierra 5.3 V8 355pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw GMC Sierra 5.3 V8 355pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je GMC Sierra 5.3 V8 355pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het GMC Sierra 5.3 V8 355pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van goede tuning files
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen GMC Sierra 5.3 V8 355pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: GMC Sierra 5.3 V8 355pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het GMC Sierra 5.3 V8 355pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw GMC Sierra 5.3 V8 355pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de GMC Sierra 5.3 V8 355pk. Zonder de GMC Sierra 5.3 V8 355pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een GMC Sierra 5.3 V8 355pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning GMC Sierra 5.3 V8 355pk Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je GMC Sierra 5.3 V8 355pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 GMC Sierra 5.3 V8 355pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning GMC Sierra 5.3 V8 355pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw GMC Sierra 5.3 V8 355pk.

Zo doen wij naast chiptuning GMC Sierra 5.3 V8 355pk ook verschillende andere software modificaties voor GMC Sierra 5.3 V8 355pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren Pontiac
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw GMC auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw GMC auto en bent u uw GMC dus even kwijt.