GMC Canyon 3.7 V6 242pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 GMC Canyon 3.7 V6 242pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 242pk 265pk +9.5%
Koppel 328nm 350nm +6.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw GMC Canyon 3.7 V6 242pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chip tuning GMC Canyon 3.7 V6 242pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je auto zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier ​
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Mooier geluid
 • Sportiever karakter uit uw GMC

Hoe gaat dat precies, remappen van een GMC Canyon 3.7 V6 242pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de GMC Canyon 3.7 V6 242pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze GMC Canyon 3.7 V6 242pk chiptuning engineer onderworpen. Deze GMC Canyon 3.7 V6 242pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het GMC Canyon 3.7 V6 242pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u GMC Canyon 3.7 V6 242pk wordt!
 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • De beste GMC Canyonchiptuning files in gebruik

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: GMC Canyon 3.7 V6 242pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning GMC Canyon 3.7 V6 242pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Hierdoor is dit een voordelige GMC Canyon 3.7 V6 242pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een GMC Canyon 3.7 V6 242pk met meer kracht, zonder dat je GMC Canyon 3.7 V6 242pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning GMC Canyon 3.7 V6 242pk

Met deze term weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de GMC Canyon 3.7 V6 242pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 GMC Canyon 3.7 V6 242pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van GMC Canyon 3.7 V6 242pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 GMC chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw GMC auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw GMC .

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.