GMC Canyon 2.9i 185pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 GMC Canyon 2.9i 185pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 185pk 205pk +10.8%
Koppel 258nm 290nm +12.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw GMC Canyon 2.9i 185pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

tuning GMC Canyon 2.9i 185pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de wagen sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer PK’s uit uw GMC
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw GMC Canyon 2.9i 185pk
 • Geluid klinkt harder uit uw GMC
 • Meer plezier uit uw GMC Canyon 2.9i 185pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één chiptuning GMC Canyon 2.9i 185pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw GMC Canyon 2.9i 185pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze GMC Canyon 2.9i 185pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning GMC Canyon 2.9i 185pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw GMC Canyon 2.9i 185pk waarborgen. Zonder uw GMC Canyon 2.9i 185pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je GMC Canyon 2.9i 185pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Goede GMC Canyonchiptuning files in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw GMC Canyon 2.9i 185pk

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor GMC Canyon 2.9i 185pk motor tuning:

Voor het GMC Canyon 2.9i 185pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: GMC Canyon 2.9i 185pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning GMC Canyon 2.9i 185pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de GMC Canyon 2.9i 185pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige GMC Canyon 2.9i 185pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw GMC Canyon 2.9i 185pk aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de GMC Canyon 2.9i 185pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

GMC Canyon 2.9i 185pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw GMC Canyon 2.9i 185pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je GMC Canyon 2.9i 185pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 GMC Canyon 2.9i 185pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning GMC Canyon 2.9i 185pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over GMC Canyon 2.9i 185pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw GMC Canyon 2.9i 185pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning GMC Canyon 2.9i 185pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van GMC Canyon 2.9i 185pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 GMC chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw GMC auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de GMC auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.