GMC Acadia 3.6 V6 275pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Gmc acadia 3.6 v6 275pk

Stage 1 GMC Acadia 3.6 V6 275pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 275pk 295pk +7.3%
Koppel 251nm 280nm +11.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 3564 CC
Type ecu Bosch ME9.1 & Bosch ME9.5
Compressieverhouding 10,2 : 1
Boring X slag 94,0 X 85,6 mm
Motornummer LY7

GMC tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw GMC Acadia is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw GMC Acadia vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door GMC auto motor tuning.

Door het chippen van uw GMC kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je GMC Acadia 3.6 V6 275pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

GMC Acadia tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je GMC Acadia 3.6 V6 275pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sportiever geluid
 • Meer vermogen
 • Meer plezier ​
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappen van een GMC Acadia 3.6 V6 275pk?​

Voor stage één tunen GMC Acadia 3.6 V6 275pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse GMC Acadia 3.6 V6 275pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw GMC Acadia 3.6 V6 275pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning GMC Acadia 3.6 V6 275pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw GMC Acadia 3.6 V6 275pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw GMC Acadia 3.6 V6 275pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je GMC Acadia 3.6 V6 275pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Gebruik van goede tuning software
 • We back-uppen uw software eerst

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u GMC Acadia 3.6 V6 275pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 GMC Acadia 3.6 V6 275pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning GMC Acadia 3.6 V6 275pk is een geliefde manier om je GMC Acadia 3.6 V6 275pk te chiptunen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw GMC Acadia 3.6 V6 275pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw GMC Acadia 3.6 V6 275pk aanpassen. Zonder de GMC Acadia 3.6 V6 275pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een GMC Acadia 3.6 V6 275pk met meer kracht, zonder dat je GMC Acadia 3.6 V6 275pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

GMC Acadia 3.6 V6 275pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de GMC Acadia 3.6 V6 275pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 GMC Acadia 3.6 V6 275pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van GMC Acadia 3.6 V6 275pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische GMC Acadia 3.6 V6 275pk ECU software kennis

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw GMC Acadia 3.6 V6 275pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge GMC Acadia 3.6 V6 275pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

BMW externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw GMC auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder GMC auto doen.