Fiat Scudo 1.6 JTDm 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat scudo 1.6 jtdm 120pk

Stage 1 Fiat Scudo 1.6 JTDm 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 145pk +20.8%
Koppel 320nm 380nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Fiat Scudo is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het chippen van uw auto is de beste keuze om uw Fiat Scudo een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Fiat Scudo kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning Fiat Scudo 1.6 JTDm 120pk. Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Sneller optrekken uit uw Fiat
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Fiat
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chippen van een Fiat Scudo 1.6 JTDm 120pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Fiat Scudo 1.6 JTDm 120pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Fiat Scudo 1.6 JTDm 120pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Fiat Scudo 1.6 JTDm 120pk werd uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Fiat Scudo 1.6 JTDm 120pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Fiat Scudo 1.6 JTDm 120pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Fiat Scudo 1.6 JTDm 120pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Fiat Scudo 1.6 JTDm 120pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Een back-up van de oude staat
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor u Fiat Scudo 1.6 JTDm 120pk kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede tuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Fiat Scudo 1.6 JTDm 120pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Fiat Scudo 1.6 JTDm 120pk OBD chiptuning

OBD tuning Fiat Scudo 1.6 JTDm 120pk is een veelvoorkomende manier om je Fiat Scudo 1.6 JTDm 120pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Fiat Scudo 1.6 JTDm 120pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Fiat Scudo 1.6 JTDm 120pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier hoef je zelfs de Fiat Scudo 1.6 JTDm 120pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Fiat Scudo 1.6 JTDm 120pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Fiat Scudo 1.6 JTDm 120pk!

Chiptuning Fiat Scudo 1.6 JTDm 120pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Fiat Scudo 1.6 JTDm 120pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Fiat Scudo 1.6 JTDm 120pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Fiat Scudo 1.6 JTDm 120pk genoemd. Je Fiat Scudo 1.6 JTDm 120pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Fiat Scudo 1.6 JTDm 120pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Fiat Scudo 1.6 JTDm 120pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Fiat Scudo 1.6 JTDm 120pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Jeep zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Fiat auto, zonder dat hierbij aanpassingen Fiat baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Fiat auto en bent u uw Fiat dus even kwijt.