Fiat Talento 2.0 Ecojet 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat talento 2.0 ecojet 170pk

Stage 1 Fiat Talento 2.0 Ecojet 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 200pk +17.6%
Koppel 380nm 440nm +15.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning Fiat Talento 2.0 Ecojet 170pk?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Fiat Talento vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Fiat Talento heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Fiat Talento chip tunen. Doordat hij sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Fiat Talento 2.0 Ecojet 170pk chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Sportiever geluid
 • Meer vermogen

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Fiat Talento 2.0 Ecojet 170pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Fiat Talento 2.0 Ecojet 170pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Fiat Talento 2.0 Ecojet 170pk wordt!
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Fiat auto
 • Gebruik van goede tuning software
 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Fiat Talento 2.0 Ecojet 170pk kan doen:

Methodes voor Fiat Talento 2.0 Ecojet 170pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Fiat Talento 2.0 Ecojet 170pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Fiat Talento 2.0 Ecojet 170pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Fiat Talento 2.0 Ecojet 170pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Fiat Talento 2.0 Ecojet 170pk aanpassen. Via deze manier hoef je zelfs de Fiat Talento 2.0 Ecojet 170pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Fiat Talento 2.0 Ecojet 170pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Fiat Talento 2.0 Ecojet 170pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Fiat Talento 2.0 Ecojet 170pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Fiat Talento 2.0 Ecojet 170pk genoemd. Je Fiat Talento 2.0 Ecojet 170pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Fiat Talento 2.0 Ecojet 170pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Fiat Talento 2.0 Ecojet 170pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Fiat Talento 2.0 Ecojet 170pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Aston Martin zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Fiat baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Fiat auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.