Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet 165pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet 165pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 165pk 180pk +9.1%
Koppel 250nm 300nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet 165pk chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw Fiat Punto EVO is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

In enkele uren kan je Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet 165pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chip tuning Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet 165pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet 165pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer koppel uit uw Fiat
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet 165pk
 • Geluid klinkt beter
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet 165pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet 165pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet 165pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet 165pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet 165pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet 165pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet 165pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Goede Fiat Punto EVOtuning bestanden in gebruik
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Fiat auto
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Ontdek wat auto laten chippen voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet 165pk motor tuning:

Voor het Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet 165pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet 165pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet 165pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet 165pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet 165pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet 165pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet 165pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet 165pk genoemd. Hierbij pas je de Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet 165pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet 165pk haalt.

Stage 2 Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet 165pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet 165pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet 165pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet 165pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Fiat .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Fiat auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Fiat auto doen.